Afrika Kıtasının Sunduğu Ticaret İmkanları ve Kamerun Semineri

Tarih     :27/06/2014

Sayı       : 6846

İlgi: TOBB'nin 24.06.2014 tarihli ve 0411/12573 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İstanbul Ticaret Odası tarafından 1999 yılından itibaren gerçekleştirilen Türk Ürünleri Fuarları zincirine 2014 yılında Kamerun-Türk Ürünleri Fuarı ile devam edileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu Fuar'ın İstanbul Ticaret Odası tarafından 24-27 Eylül 2014 tarihleri arasında Kamerun'un başkenti Yaounde'de gerçekleştirileceği belirtilerek, Kamerun- Türk Ürünleri Fuarı'nın detaylı bir şekilde tanıtılması ve Afrika kıtasının Kamerun ile birlikte sunduğu potansiyel ticaret imkanları hakkında reel sektöre detaylı bilgi sağlanmasını teminen, T.C.Yaounde Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Gökhan Üsküdar tarafından 25 Haziran 2014 Çarşamba günü saat 13.00'da İstanbul Ticaret Odası 5.kat Meclis Salonunda ‘Afrika Kıtasının Sunduğu Ticaret İmkanları ve Kamerun' adı altında bir bilgilendirme seminerinin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuara ilişkin bilgilerin aktarılacağı seminere katılımlar için gerekli katılım formu, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler" başlığı altında yer almaktadır.

Bilgilerinize sunarız.