Çorlu TSO "Minsk Fuar Ziyareti" Organizasyonu

16 Temmuz 2014
Çorlu TSO

16.07.2014

Odamız tarafından; Belarus'un Minsk şehrine  17-20 Eylül 2014  tarihleri arasında "Çorlu TSO Minsk Fuar Ziyareti" organizasyonumuz gerçekleştirilecektir.

Fuar Ev Mobilyaları ,Ofis Mobilyaları,Mobilya Parçaları ve Bileşenleri,Çinili malzemeler, döşeme ve döşeme malzemeleri, parke, Boya ve vernik-malzemeleri, mobilya bakım ürünleri,Dekorasyon, Tasarım ve iç  perspektifler, İmalat ve tamirde yeni teknolojiler kapsamında olup,  Ticaret Müşavirliği/Büyükelçilik, İşadamları Derneği Ziyaretleri planlanmaktadır.

Fuar ziyaret organizasyonu ile ilgili gerekli planlamalar önem arz ettiğinden ,  ekte taslak programı   sunulan "Çorlu TSO Minsk Fuar Ziyareti" organizasyonuna katılım  teyidinizi  en geç 31 Temmuz 2014  Cuma  günü saat 14:00'a kadar Odamız Dış İlişkiler Servisine (Hande Nur Sucukçu   Tel: 0282 651 10 96 Dahili:134) iletmeniz hususunda gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Enis SÜLÜN

Yönetim Kurulu Başkanı