Kazan’da Düzenlenecek 5. Euro-Asia Expo Sergisi

Tarih     :25/07/2014

Sayı       : 7876

İlgi: TOBB’nin 21.07.2014 tarihli ve 0411/14483 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, “5. Euro-Asia Expo 2014” sergisinin, 12-14 Eylül 2014 tarihlerinde, Kazan’da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Rusya Federasyonu (RF) Tataristan Cumhuriyeti Yatırım Geliştirme Ajansı’nın desteğiyle düzenlenen “Euro-Asia Expo 2014” sergisinin temasının “helâl ürünler” sektöründeki ürün ve hizmetlerin üretiminde yenilikçi teknolojiler ile aile ürünleri ve diğer alanlardaki son gelişmeler olduğu belirtilmektedir.

Ajans tarafından, söz konusu etkinlik çerçevesinde ülkemiz şirket ve kuruluşlarına ayrı sergi alanı sağlanacağı ve fuara katılım ücretinde indirim yapılabileceği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.