İran Sağlık Konferansı

Tarih     :27/08/2014

Sayı       : 8708

İlgi: TOBB'nin 25.08.2014 tarihli ve 0411/16256 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İslam Ülkeleri'nde Sağlık Turizmi 5. Konferansı'nın, 15-16 Ekim 2014 tarihlerinde, İran Ticaret, Sanayiler, Madenler ve Tarım Odası ve İslam Ticaret, Sanayi ve Tarım Odası işbirliği ile İran'ın Meşhed şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, Konferansın, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) üye ülkeleri arasındaki işbirliğini teşvik edici uygulanabilir sağlık sigortası planı, hastane akreditasyon sistemi provizyonu ve sağlık turizmi konusunda Güney-Güney İşbirliğinin teşvik edilmesi konularım içereceği belirtilmektedir.

Konferansa katılmak isteyenlerin, katılım taleplerini, en geç 20 Eylül 2014 tarihine kadar aşağıda iletişim bilgileri yer alan İran Ticaret, Sanayiler, Madenler ve Tarım Odası'na iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.