4. Baykonır Yatırım Forumu

Tarih     :01/09/2014

Sayı       : 8851

İlgi: TOBB'nin 28.08.2014 tarihli ve 0411/16526 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 4. Baykonır Yatırım Forumu'nun, Kızılorda Valiliği tarafından, 29-30 Ekim 2014 tarihlerinde, Kızılorda Eyaleti'nin Baykonır şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Forumun amacının yeni ortaklıklar kurmak, yerel ve küresel yatırımcıları davet etmek, sanayi, turizm ve tarım sektörlerinde işbirliği yapmak ve yatırım ortamının iyileştirilmesinin sağlanması olduğu belirtilmektedir.

Forum hakkında bilgi TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr)  "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-Kazakistan" bölümünde yer almaktadır.

Forum katılmak isteyenlerin doğrudan Kızılorda Valiliği'ne (Tel: +7 7242 60 53 37, cep:+ 7 789 999 16 22, e-posta: [email protected]) başvurmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.