Vivapolis İstanbul Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu

Tarih     :02/09/2014

Sayı       : 8883

İlgi: TOBB'nin 28.08.2014 tarihli ve 0411/16478 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, DEİK/Türk-Fransız İş Konseyi ve UBIFRANCE işbirliğiyle, Türkiye ve Fransa'daki ilgili Bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyeleri'nin üst düzey temsilcilerinin katılımlarıyla, 23 Eylül 2014 tarihinde Grand Hyatt Hotel İstanbul'da "Vivapolis İstanbul Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu"nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan sempozyum kapsamında, kent yönetimi (enerji, hava ve katı atık, taşımacılık) ve sürdürülebilir şehircilik konularında oturumlar gerçekleştirileceği ve Fransa Ulusal Meclisi Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Christophe Bouillon ve Paris Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı'nın katılacağı sempozyumda, anılan sektörlerde deneyim aktarımları ve fikir paylaşımları gerçekleşmesine olanak sağlanacağı ifade edilmektedir.

Sempozyumun güncel programı ve diğer detaylarına http://ubifrance-events.com/surdurulebilir-sehiecilik-vivapolis/ adresinden ulaşılabilmektir. Katılım teyitlerinin en geç 19 Eylül 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK'e (İlgili Kişi: Neslihan Onuralp, e-posta: [email protected]) ve UBIFRANCE'a (İlgili Kişi: Yiğitalp Avus, e-posta: [email protected]) bildirilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.