Tehlikeli Mal Taşımacılığı Destek Projesi hk.

9 Eylül 2014
Tehlikeli Mal Taşımacılığı Destek Projesi hk.

Tarih   :09/09/2014

Sayı    : 9116

İlgi: TOBB'nin 05.09.2014 tarihli ve 0441/16997 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye-AB Mali İşbirliği çerçevesinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve Polonya-Litvanya ortaklığı ile yürütülmekte olan "Tehlikeli Mal Taşımacılığı Konusunda Destek" isimli Avrupa Birliği Eşleştirme Projesinin 27.05.2014 tarihinde başlamış olup faaliyetleri halen devam etmektedir.

Söz konusu proje kapsamında yapılacak olan çalıştaylarda değerlendirilmek üzere bir anket çalışması yapılmaktadır.

Bilgilerini ve ekte sunulan anketin 17 Eylül 2014 tarihine kadar TOBB ([email protected] )  ulaştırılması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.