6552 Sayılı Kanun

Sayı: 9676

Tarih: 25/09/2014

İlgi: TOBB'nin 17.09.2014 tarihli ve 0545/17704 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda,6552 Sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair kanunun Resmi Gazete'de yayınlandığı  11 Eylül 2014 tarihinden itibaren geçmiş borçları bulunan üyelerimizin, maddenin yürürlüğe girdiği tarihi izleyen ikinci ayın (kasım ayı) sonuna kadar borçlarını yapılandırmaları, buna bağlı olarak taksitlendirme veya peşin ödemede %10 oranında indirimden faydalanmaları için Odamıza müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.