Toplantı Daveti

25 Eylül 2014

Tarih     :25/09/2014

Sayı       : 9706

İlgi: TOBB'un 23.09.2014 tarih ve 18103 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı  yazıda İnşaat malzemecileri demeklerini bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED), 11 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel Kongre ve Sergi Sarayı'nda "İnşaat Sektöründeki Riskler, Sorunlar ve Küresel Fırsatlar" ana teması ile TİMFED Zirvesi'ni gerçekleştirecektir. Zirvede "Sektördeki Temel Sorunlar", "Kentsel Dönüşüm Riskleri ve Fırsatları", "Bayi-Üretici Tüketici İlişkilerinde Gelişim Potansiyeli", "Sektörün Geleceği ve Küresel Fırsatlar", "Ekonomik Gelişmelerin Sektöre Etkisi" gibi önemli başlıkların ele alınması öngörülmektedir.

Bilgilerinize sunarız.