Filistin Yatırım ve Ticaret Forumu

Tarih     :20/11/2014

Sayı       : 11396

İlgi: TOBB'nin 18.11.2014 tarihli ve 21751 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve İslam Kalkınma Bankası (IDB) işbirliğinde 25-28 Kasım 2014 tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi'nde "Filistin ile Ticaret Yapmak: Destek ve Dayanışma" teması altında "Filistin Ticaret ve İş EXPO 2014" düzenlenecektir.

Söz konusu etkinlik, başlıca Filistinli işletme sahiplerine ve tacirlerine kendi ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatı sağlayacaktır. Bahse konu EXPO kapsamında 26 Kasım 2014 tarihinde, Hilton Otel, İstanbul'da, 14.30-16.00 saatleri arasında Filistin Başbakan Yardımcısı ve Ulusal Ekonomi Bakanı Sn. Mahmoud Mustafa'nın katılımları ile Filistin Ticaret ve Yatırım Forumu düzenlenecektir. Söz konusu Forum Filistin'deki ticaret ve yatırım ortamını ve fırsatlarını tartışmayı amaçlamakta ve Filistin'de ticaret yapmakla alakalı başarı hikâyelerini içeren sunumlar içermektedir.

Bu kapsamda, söz konusu Forum'a katılmak isteyen katılımcıların ekte yer alan katılım formunu doldurarak 21 Kasım 2014 tarihine kadar TOBB ([email protected]) iletmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.