Çorlu TSO´da Çevre Danışmanlığı ve Arıtma Sistemleri Semineri Gerçekleşti

30 Ekim 2014
Çorlu TSO´da Çevre Danışmanlığı ve Arıtma Sistemleri Semineri Gerçekleşti

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın ( Çorlu TSO) üyelerine yönelik olarak düzenlediği ücretsiz eğitimler kapsamında 30 Ekim 2014 Perşembe günü "Çevre Danışmanlığı ve Arıtma Sistemleri Semineri" gerçekleşti.

Eğitmen Zafer Büyükgül'ün sunumlarıyla Çorlu TSO Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerde; Çevre neden önemli? ekosistem ve ekonomi kavramları, çevre mevzuatında son yıllardaki değişim, bölgemizde çevre sorunları, çözüm ve kontrole yönelik mevzuat uygulamaları, atık su artıma tesisleri işletmesi, kontrolleri ve denetimleri,organize sanayi bölgeleri atık su arıtımı kontrolleri/denetimleri, çevre mevzuatında alışılmış uygulamalar ve çevre mevzuatında yeni yaklaşımlar konularında katılımcılara bilgiler verildi.