AS9100 Havacılık ,Uzay ve Savunma Endüstrisi Kalite Yönetim Sistemi)Temel Bilgilendirme ve Tanıtım Eğitimi

22 Ekim 2024

Odamız tarafından 24  Ekim  2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan ‘ Havacılık ,Uzay ve Savunma Endüstrisi Kalite Yönetim Sistemi)Temel Bilgilendirme ve Tanıtım Eğitimi’ ‘’mize katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim Tarihi: 24  Ekim  2024,Perşembe

Eğitim Saati  : 14:00  17:00

Eğitmen: Seyit Ahmet KAYA -LTP (Lean Thinking Platform)

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Eğitim Amacı

AS9100 Yönetim Sistemi standardının genel çerçevesinin anlatımı standart maddeleri doğrultusunda ilgili endüstriyel işletmelerin uyum için gereksinimleri ve belgelendirilmesi süreci, ilgili diğer normlarla beraber işletmede uygulanması

Eğitimlerimize https://www.corlutso.org.tr/akademi (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize  kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz  Ücretsizdir.