Trakya Sanayiciler Ve İşadamları Derneğinden Çorlu Tso Başkanı Özlem Yemişçiye Başarı Dilekleri

1 Temmuz 2009

Trakya Sanayiciler ve İşadamları Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ’yi ziyaret ettiler.
Trakya Sanayiciler ve İşadamları Derneği Başkanı Doğan ÜNAL ve Yönetim Kurulu Üyeleri; 24 Haziran 2009 Çarşamba günü gerçekleştirdikleri ziyarette; Başkan Doğan ÜNAL;“ Trakya Sanayiciler ve İşadamları Derneği Yöneticileri olarak; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak şahsınızın ve Yönetim Kurulu Üyelerinizin, Üyelerinize, Çorlu’ya ve Bölgenize en iyi hizmeti vereceğinize yürekten inanıyoruz. Sizi şahsım ve Yönetim Kurulum adına kutluyorum ve başarılar diliyorum. Üyeleriniz olarak bizlerin de katkıları gereken hususlar olursa, bizler her zaman yanınızdayız.”dedi.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, Trakya Sanayiciler ve İşadamları Derneği Başkanı Doğan ÜNAL’a ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek; ‘1993 yılından bugüne gelmiş bir derneğin yöneticileri ile ve bu derneğe vücut buldurmuş sanayici üyelerimiz ile bir araya gelmekten mutluluk duydum. Odamızın, Üyesi ile birlik ve beraberlik içerisinde olması sonucu hedeflerimizde başaramayacağımız hiçbir husus olmayacaktır. Sanayici ve işadamlarımızın Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanında olduğuna inanıyorum. Temennileriniz için teşekkür ederim’ dedi.