Çorlu Tso Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

1 Temmuz 2009
 Çorlu Tso Üye Ziyaretlerine Devam Ediyor

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Başkan Yardımcısı Serdar OĞUZ ve Genel Sekreter Yardımcısı Özcan KAZAR ile birlikte; Devrim Gazete Matbaacılık Tic. San. A.Ş. /Devrim Gazetesi Haber Müdürü ve Hürriyet Gazetesi Çorlu Muhabiri Erdal ÖZCAN ve Cem Matbaa, Matbaacılık, Kağıtçılık, İmalat ve Satışı Elektronik Eşya ve Oyuncak Satışı San. Tic. Ltd. Şti./Çorlu Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz Sahibi M. Selahattin ER, Çorlukent Gazetesi İmtiyaz sahibi Zaim ERKEN, Doğan Haber Ajansı / Dünya Haber Ajansı Muhabiri Mehmet YİRUN, Trakya Gündem Gazetesi İmtiyaz sahibi/Frekans Gazetesi Tekirdağ Temsilcisi Abdurrahim Yıldırım, Frekans Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şenol GONCAGÜL, Frekans Gazetesi Çorlu Temsilcisi Murat SEVİ’yi ziyaret ettiler.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetlerini yakından takip ederek; kamuoyuna duyurulmasını sağlayan basın temsilcilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.