CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Çorlu TSO´yu Ziyaret Etti

6 Temmuz 2009
CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Çorlu TSO'yu Ziyaret Etti

Çorlu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Faik ÖZTRAK, Çorlu Belediye Başkanı Dt.Ünal BAYSAN, CHP Çorlu İlçe Teşkilatı Başkanı Emre KÖPRÜLÜ ve CHP Çorlu İlçe Teşkilatı Üyeleri; 06 Temmuz 2009 Pazartesi günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Meclis Başkanı Burhan SEZER, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Rıza FINDICAK, Levent BORMALI tarafından ağırlanan CHP Tekirdağ Milletvekili Faik ÖZTRAK, Çorlu Belediye Başkanı Ünal BAYSAN ile Çorlu TSO Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ, Türkiye’nin ekonomik durumu paralelinde bölgenin ve Çorlu’nun sınai ve ekonomik yapısı, sorunları ve çözüm önerileri hususunda bilgi paylaşımında ve fikir alışverişinde bulundular.

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik ÖZTRAK, ‘Her zaman birlik ve beraberlikten kuvvet doğacağını’ belirterek; ‘Tekirdağ Milletvekili olarak; bölgemizi her açıdan yakından takip ediyorum. Bölgemizde üreten, çalışan ve yaşayan herkesin ve her sorunun yanındayım. Bölgemiz ve Çorlu için yapılacak her türlü çözüm önerisine ve çalışmaya destek vereceğimi bilmenizi isterim’ dedi.
Çorlu TSO Başkan ve Yöneticilerine başarılar dileyen Tekirdağ Milletvekili ÖZTRAK, en kısa zamanda tekrar Çorlu TSO Başkanları ve Yöneticileri ile bir araya gelmeyi  istediğini belirtti.