Çorlu Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi´yi Ziyaret Etti

28 Temmuz 2009
Çorlu Atatürkçü Düşünce Derneği Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi'yi Ziyaret Etti Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD)Çorlu Şubesi Başkanı  Yüksel GÜR, İkinci Başkan Zafer ŞEN, Şube Saymanı Hazal ATEŞ ve Yönetim Kurulu Üyesi Sefer KAYA, 28 Temmuz 2009 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ’ye ziyaret ettiler.
Çorlu Atatürkçü Düşünce Derneği  Şube Başkanı  Yüksel GÜR, Türkiye’de ilk kadın başkan olarak göreve gelen Özlem YEMİŞÇİ’ye  görevinde başarılar dileyerek; bir Cumhuriyet Kadını’nın Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Örgütü’ne bağlı ve Trakya’nın en büyük Odası’nın başkanlık görevine seçilmesinden gurur duyduklarını ifade etti.
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, ADD Çorlu Şubesi Başkanı Yüksel GÜR’e teşekkür ederek; “Çağdaş, aydınlık bir Türkiye’nin ileri ve medeni seviyelere gelmesinde sivil toplum örgütlerinin katkıları çok önemlidir. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarınızda başarılar dileriz”dedi.