Çorlu Sakatlar Derneği Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi´yi Ziyaret Etti

28 Temmuz 2009
Çorlu Sakatlar Derneği Çorlu TSO Başkanı Özlem Yemişçi'yi Ziyaret Etti

Çorlu Sakatlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat YAŞA, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serdar İYİDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cihat KAÇAR, Sevim ÇAKAR, Gülşen SEVER, Dernek Üyeleri; Sadık YAŞA ve Gülbin DUBAZ, 28 Temmuz 2009 Salı günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Başkan Yardımcısı Özlem YEMİŞÇİ’yi ziyaret ettiler.

Çorlu Sakatlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat YUŞA, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem YEMİŞÇİ’ye görevinde başarı dileklerini sunarak; ‘Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi’nin 1996 yılında faaliyete geçtiğini belirterek; Çorlu sakatlar Derneği olarak, gerçekleştirdikleri projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

Türkiye’nin en büyük derneği olma özelliğini taşıyan Türkiye Sakatlar Derneği’nin, Çorlu Şubesi’nin varlığından; çalışkan ve özverili insanlar tarafından yönetilmesinden ve sahip çıkılmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Çorlu TSO Başkanı Özlem YEMİŞÇİ, ‘Derneğinizin Çorlumuza kazandırdığı Çorlu Sakatlar İlköğretim Okulu, şehrimizin gelişmişliğinin bir göstergesi olmuştur. Sizlere özellikle bu hususta teşekkürlerimi sunuyorum. Sakat vatandaşlarımızın da tüm haklarının olduğu ve tüm haklarını kullanmalarının bilincinde olan bir toplumun varlığı ve bu toplumun tüm kurum ve kuruluşlarının aynı bilinçle hareket etmeleri gerekmektedir’ dedi.