İş Güvenliğinin Teknik Ve Hukuki Boyutu Semineri Gerçekleşti

29 Eylül 2009
İş Güvenliğinin Teknik Ve Hukuki Boyutu Semineri Gerçekleşti

Avrupa Komisyonu’nun desteğiyle kurulan ve kırktan fazla ülkede, 600 kurum ve kuruluşun dahil olduğu “Avrupa İşletmeler Ağı”nın bölgemizdeki çalışmalarını yürüten Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Ağı - Çorlu İrtibat Bürosu’nun 29-30 Eylül 2009 tarihlerinde eğitmenliğini Serkan Küçük (Y. Kimya Müh) yaptığı “İş Güvenliğinin Teknik ve Hukuki Boyutu” konulu iki günlük seminerin birici günü Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Eğitmenliğini Serkan Küçük (Y. Kimya Müh) yaptığı Seminerin birinci gününde; İş Güvenliğinin bileşenleri ve güvenlik kültürü, Kişisel koruyucu donanımların özellikleri ve seçim kriterleri, İşyerlerinde ergonomik düzenlemeler ve iyileştirmeler, İşyerlerinde gürültü risklerinin azaltılması, İş makine ve araçlarında güvenlik, Kimyasallarla yapılan çalışmalarda güvenlik, Güvenlik ve sağlık işaretleri, İş izin sisteminin kurulması, Etiketleme ve kilitleme, Kapalı ve sınırlandırılmış alan çalışmalarında güvenlik konularında katılımcılara bilgiler  verdi.