Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentoptan Odamıza Ziyaret

29 Mayıs 2018

Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ile il ve ilçe teşkilat üyeleri 28 Mayıs 2018 Pazartesi günü Odamıza ziyarette bulundular.

Ziyarette Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Üyeleri hazır bulundular.

Gelir Üretmek İçin, Ülkemizin Refahını Artırmak ve Katma Değer Yaratmak, Öncelikli Hedefimizdir

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) olarak; hızla gelişmekte olan Çorlumuzun, Odamıza getirdiği ve getireceği büyük mesuliyetlerin bilincindeyiz. Tüm çalışmalarımızda amacımız; Üyelerimize, Çorlumuza en iyi hizmeti vererek, en yüksek memnuniyeti sağlamaktır. Gelir üretmek için, ülkemizin refahını artırmak ve katma değer yaratmak, öncelikli hedefimizdir. Odamızda bir fiil faaliyette olan üye sayımız 7040’tır. Bunun 841 adeti sanayi kuruluşudur. Güçlü ulaşım bağlantıları, önemli sanayisi, iş olanakları ve stratejik önemi ile Tekirdağ'ın en büyük ilçesi olan Çorlumuz, ülkemizin de en gelişmiş ilçelerindendir” dedi.

Volkan; “Çorlu TSO olarak ilçemize katkı sağlamak açısından yönetimimiz, meclisimiz, personelimiz hep beraber Çorlu’nun ekonomisini daha ileriye götürmek için çaba harcıyoruz. Çorlu TSO misyon ve vizyonuna uygun olarak faaliyetlerini her geçen gün genişletmekte, üyelerimizin ufkunu açacak çalışmaları koordine etmektedir. Bölgenin tanıtımı ve kalkınması için var gücümüzle çalıştığımızı belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Çorlu’da Yapılması Gereken Hem Hizmet Anlamında, Hem De Ekonomik Gelişim İle İlgili Çok Önemli Görevler Var

Çorlu’nun sanayisi ve potansiyelinden bahseden Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Çorlu olarak 5 adet Organize Sanayi Bölgesi ile en büyük kentlerden biriyiz. Çorlu’da yapılması gereken hem hizmet anlamında, hem de ekonomik gelişim ile ilgili çok önemli görevler var. OSB’lerimizin yaşadığı birtakım sıkıntılar var. Bu sıkıntılardan sadece sanayicimiz değil, ticaret erbaplarımızda etkilenmektedir. Burada en önemli sorun ortak arıtma tesisleri yapıldı ama devreye geçmedi. Bunun en büyük nedeni kamulaştırma ve altyapının olmamasıdır. Derin deşarjımız var. Bunun giderlerinin bir kısmının devlet tarafından ödenmesi sanayicimizi rahatlatacaktır. Altyapı, derin deşarj, arıtma tesislerinin ve kamulaştırmaların ödemeleri ile OSB’lerin kendine ait personel giderleri var. Bunları bir araya topladığımız zaman önümüzdeki sürecin çok zor geçeceğini görüyoruz. Bu yüzden özellikle ödemeler konusunda sanayici devletin desteğini beklemektedir.” açıklamasında bulundu.

Özverili Çalışmalarımız Devam Edecektir

Çorlu’nun Türkiye’de ki en büyük ilçelerden bir tanesi olduğunu dile getiren Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Nüfusu her geçen gün artan Çorlu’da sanayi ve ekonomiye yön veren kurum olan Çorlu TSO’da bulunmaktan dolayı son derece memnunum. Görevde bulunduğumuz süre boyunca vatandaşlarımız için çalıştık bundan sonraki dönemlerde de özverili çalışmalarımız devam edecektir. İl ve ilçe teşkilatlarımız bizlerle koordineli olarak çalışmaktadır. Onlara ilettiğiniz sorun şikâyet ve öneriler direk bizlere gelmektedir” dedi.

HABER GÖRSELLERİ