28 Mayıs 2018
Odamız Tarafından İftar Yemeği Organizasyonu Gerçekleşti

Odamız tarafından düzenlenen iftar yemeği organizasyonu, 25 Mayıs 2018 Cuma günü Çorlu Belediyesi Aşevi'nde gerçekleşti.

İftar yemeğine Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Siyasi Partilerin Başkan ve Temsilcileri, Odamız Meslek Komite Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Çeşitli Sivil Toplum Örgütleri, Meslek Odaları Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Basın Mensupları katılımda bulundular.

İftar yemeğinde katılımcılara hitaben konuşma yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Meclisi adına iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini iletti.  Volkan, bundan sonraki ramazanlarda da beraber olma temennilerinde bulundu.

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen iftar yemeği okunan yemek duaları ile son buldu.
HABER GÖRSELLERİ