Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Sayman Üyesi Belirlendi

10 Nisan 2018
Odamız Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcıları  ve Sayman Üyesi Belirlendi

Odamızın 1 Nisan 2018 tarihinde yapılan organ seçimlerinin ardından göreve gelen Yönetim Kurulu Üyeleri; 10 Nisan 2018 Salı  günü Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ın başkanlığında toplanarak kendi aralarında gerçekleştirdikleri seçim ile Yönetim Kurulu
Başkan Yardımcılarını ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesini belirlediler.

Çorlu TSO’da Görev Dağılımı Yapıldı

Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Haluk Perçin Bayındır, Haşim Yiğit, Kaya Kumyol, Müslüm Kahraman, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Gönül İşbul, Mehmet Manav, Ertuğrul Adıgüzel’in hazır bulunduğu  seçimde, Hüseyin Ersoy  ve  Haluk Perçin Bayındır Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Kaya Kumyol ise  Yönetim Kurulu Sayman Üye görevini üstlendiler.

Seçimin ardından açıklama yapan  Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Seçim sürecini Odamıza yakışır bir şekilde tamamladık. Temsil ettiğimiz üyelerimizin onayı ve güveni ile  genç  ve dinamik bir ekiple önümüzdeki projeleri gerçekleştirebilmek için en kısa sürede aktif bir şekilde çalışmalarımıza başlayacağız. Yeni görev dağılımımızın  Çorlumuz  ve  Odamız için hayırlı olmasını diliyorum”dedi.