27 Mart 2018
Çorlu TSO Akademide “İnsan Kaynakları Eğitimi” Gerçekleşti

Odamız tarafından düzenlenen eğitim / seminerler kapsamında 27 Mart 2018 Salı günü “İnsan Kaynakları Eğitimi” gerçekleşti.

Olcay Baytan’ın sunumlarıyla Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşen eğitimde; İnsan kaynakları yönetimi nedir? İnsan kaynakları yönetiminin amacı nedir? İnsan kaynaklarının personel yönetimi işleri nelerdir? Temel İK kavramları Strateji nedir? İnsan kaynakları yönetiminde stratejinin rolü nedir? Klasik İK yönetiminden stratejik İK yönetimine geçiş / farklar nedir? Başarılı İK yöneticilerinin yeni rolleri ve yetkinlikleri, İnsan kaynakları yöneticisinin şirketi yönetimini temsil eden yetkileri, İnsan kaynakları yöneticisinin çalışanları temsil eden yetkileri, İK ‘nın diğer departman yöneticileri ve çalışanlar ile ilişki yönetimi, Diğer departman yöneticilerinin insan kaynakları yönetimi sorumlulukları nelerdir? İnsan kaynaklarının fonksiyonları nelerdir? İnsan kaynaklarının görevleri nelerdir? İnsan kaynakları departmanının organizasyon yapılanması, Stratejik amaç ve hedefler oluşturma konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ