60 Yıla 60 Fidan

26 Mart 2018
60 Yıla 60 Fidan

Odamızın 60. yılını kutladığı 26 Mart 2018 Pazartesi günü “15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı”na 60 adet çam fidanı dikildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Meclis Üyesi Mustafa Filiz ve KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Tolga Erkan, 60 adet çam ağacını ormana ekerek “15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Ormanı”nın fidanlarını toprakla buluşturdu.

Çorlu’yu Bölgesi’nin en gelişmiş sanayi ve ticaret merkezi yapmak için sürekli yenilikler üreten Odamız, 26 Mart 1958’de faaliyete başlayarak günümüze kadar üyelerine en iyi, en kaliteli hizmeti vermek ve haklarını gözetmek adına yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda çalışmalarını sürdürmektedir.