Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Bünyesinde İşkur Hizmet Noktası Açıldı

11 Aralık 2017
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Bünyesinde İşkur Hizmet Noktası Açıldı

Ülkemizdeki Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği kapsamında İŞKUR ile TOBB arasında etkin şekilde işleyen bir işbirliği tesis ederek, Odamız üyesi işverenlere yönelik danışmanlık hizmeti sunulması ve iş arayanların istihdam edilmeleri ve işverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli işgücünün temin edilmesi amacıyla Odamız bünyesinde İŞKUR işbirliği ile bir hizmet noktası açılmıştır.

BÖLGEMİZDE İSTİHDAM ARTIŞINI HEDEFLEMEKTEYİZ

İki kurum arasında yapılan işbirliği protokolü sonrası konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; “Cumhurbaşkanımızın ilan ettiği bu seferberlik Türkiye'de kamu ile özel sektör arasında gerçekleşen en büyük ortak çalışma girişimidir. Bizler de üstümüze düşen sorumluluğun gereği olarak İŞKUR ile ortak işbirliği protokolü imzaladık. Odamız ve İŞKUR arasında imzalanan bu protokol ile bölgemizde istihdam artışını hedeflemekteyiz. Odamız aktif olarak İŞKUR faaliyetleri hakkında işverenleri bilgilendirmeye ve tanıtmaya devam edecektir. Odamızda İŞKUR'un iş ve meslek danışmanı görev yapacaktır. Bu amaçla bölgedeki istihdamın artırılması için elimizden geleni yapmaktayız. İşverenler başta olmak üzere, toplumun her kesiminin de elini taşın altına koyması gerekmektedir.” dedi.

Odamız bünyesinde yer alan İŞKUR Hizmet Noktası işgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücü temin edilmesine yardımcı olmak için iş arayanlara yönelik danışmanlık ve üyelerimize Odamız nezdinde İŞKUR hizmetlerine erişim ve  bilgilendirme imkanları sağlayacaktır.