26 Ekim 2017
Odamız Personeli “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” Seminerine Katıldı

Odamız personeline yönelik olarak; Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından hazırlanan “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” konulu seminer, 26 Ekim 2017 Perşembe günü Odamız Kuzey Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tekin Memiş'in sunumlarıyla gerçekleşen seminere; Türk Loydu Endüstri ve Belgelendirme Sektörü Sistem Belgelendirme Bölüm Müdürü H. Uğur Aykaç, iştirak etti.

Gerçekleşen seminerde Prof. Dr. Tekin Memiş; Veri koruma uyum programı "6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" (KVK) Dünya’da kişisel verilerin korunması tarihi, Kişisel veriler ve nitelikleri nelerdir? Rıza nedir ve işleme şartları nelerdir? İstisnalar, Kurumların kişisel verilerin korunma kanununa hazırlıklı olmaları, Aydınlatma ve hakların istisnaları, Başvuru ve şikayet, Kurulun inceleme yetkisi, Kanuni yaptırımlar, Kuruma özel "KVK" veri koruma uyum programı ve proje uygulama aşaması konularında Odamız Personeline bilgiler aktarıldı.

HABER GÖRSELLERİ