Odamızda “Muhtasar & SGK(APHB) Birleşmesi ve E-Uygulamalar” Semineri Gerçekleşti

25 Ekim 2017

Odamız ve Çorlu SMMM Odası işbirliğinde hazırlanan “Muhtasar & SGK(APHB) Birleşmesi ve E-Uygulamalar” konulu seminer 25 Ekim 2017 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

SMMMO SGK Danışmanı -Muhtasar & SGK  (APHB) Birleşmesi Dr. Gülsüm Öksüzömer Yılmaz/, SMMMO Eğitim Müdürü -E-Uygulamalar (E-Fatura, E-Defter, E-Denetim ve Yeni E-Uygulamalar) SMMM İnci Şalcı, Luca Marmara Bölge Eğitim Sorumlusu - Luca Uygulamaları SMMM Ömer M. BÜLBÜL, /İŞNET Satış Uzmanı Enis Buğra Özkul'un sunumlarıyla Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşen seminerde "Muhtasar & SGK(APHB) Birleşmesi ve E-Uygulamalar" konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.