Yönetim Kurulu Başkanımız İbrahim Gönül, Çorlu Spor Kompleksi Temel Atma Töreni´ne Katıldı

13 Ekim 2017

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu'ya inşa edilecek olan Spor Kompleksi İnşaatının temel atma töreni 12 Ekim 2017 Perşembe günü gerçekleşti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'ün iştirak ettiği temel atma törenine; Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda Çorlulu vatandaş katıldı.