Odamızda "5S Eğitimi" Gerçekleşti

6 Ekim 2017
Odamızda "5S Eğitimi" Gerçekleşti

Odamız tarafından düzenlenen seminer ve eğitimler kapsamında 6 Ekim 2017 Cuma günü "5S Eğitimi" gerçekleşti.

Eğitimci: Seyit Ahmet Kaya'nın sunumlarıyla Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşen eğitimde; Neden 5S? Verimlik ve çalışma ortamının ilişkilendirilmesi, 5S ve açılımı, Seiri (Seçme), Seiton (Sıralama) ve Seiso (Silme), Kırmızı kart uygulaması, stratejilerin belirlenmesi, Seiketsu (Standart çalışma). Örnek standart çalışma uygulaması, İş istasyonunda ergonominin sağlanması, Verimliği düşüren 6 muda (israf) çalışma şekli ve bunların önlenmesi için uygulanması gereken 5S uygulamaları, Shitsuke (Sürekliliğin sağlanması ve öz disiplin)5S, iş güvenliği denetim sistemi, Ofis ortamında 5S uygulaması,5S Uygulama örnekler konularında katılımcılara bilgiler verildi.