Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül´den TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu´na Ziyaret

9 Haziran 2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, 8 Haziran 2017 Perşembe günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren M. Rifat Hisarcıklıoğlu; "Trakya'nın ve Tükiye'nin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı (Çorlu TSO) gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerden dolayı kutluyorum"ifadelerini kullandı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Hisarcıklıoğlu'na Odamız faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Gönül; "Çorlu gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile her geçen gün Trakya´nın lideri olma vasfını taşımaktadır. Çorlu´nun bölgede önemli bir ticaret merkezi haline gelmesi ve bölgedeki rekabet gücünün ve istihdamın artırılması, beşeri gelişme ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, bölgesel gelişmenin sağlanması ve kamu hizmetlerinde kalitenin ve etkinliğin artırılması amaçlanmaktadır. Odamız olarak kurum ve kuruluşlarla istişareler halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.