AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan´dan Odamız´a Ziyaret

30 Mayıs 2017
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan´dan Odamız´a Ziyaret

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, 29 Mayıs 2017 Pazartesi günü Odamız'a ziyarette bulundu.

Ziyarette; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim hazır bulundular.

Ticaret ve Sanayi Odaları Ülkemiz Adına Büyük Önem Arz Etmektedir

Yeni göreve gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e hayırlı olsun  dileklerinde bulunan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan;  "Ticaret ve Sanayi Odaları, Ülkemiz adına çok büyük bir önem arz eden Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. Sizlerin deneyimleri ve tavsiyeleri bizler için çok önemlidir. Tekirdağ'ın marka haline gelmesi ve sosyal anlamda daha ileriye gitmesi için tavsiyelerinizi alacağız" dedi.

Üyelerimizin İş Fırsatlarını Artırmak İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Çorlu olarak sürekli gelişiyor ve yenileniyoruz. Kamu kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları ve bireyler olarak bizlere çok önemli görevler düşüyor. Şehrimizi sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda daha ileriye götürecek çalışmalarımız bulunuyor. Bizler üyelerimizin iş fırsatlarını artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" açıklamasında bulundu.