Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy "Kent Parkı Toplantısı"na Katıldı

26 Mayıs 2017

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Çorlu merkezinde yer alan ve Çorlu Belediyesi tarafından park yapımı için projelendirilen alan hakkında 26 Mayıs 2017 Cuma günü düzenlenen "Kent Parkı Toplantısı" na katıldı.

Çorlu Belediyesi Eğitim ve Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya ve Oktay Çolpan ile siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, meslek odaları ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Düzenlenen toplantıda Başkan Baysan, söz konusu toplantıda yapmış olduğu konuşmasında; Çorlu'nun hoşgörü ve sevginin ön plana çıktığı yaşanılası bir şehir konumunda olduğu ve bunun Çorlu'da bulunan kamu kurumlarından sivil toplum kuruluşlarına kadar tüm dinamiklerin katkılarıyla sağlandığını dile getirdi. Başkan Baysan konuşmasının devamında “eski hastaneler bölgesi” olarak tabir edilen ve şu anda atıl durumda bulunan alana Çorlu Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesi planlanan kent parkı projesi için birçok toplantılar gerçekleştirildiğine değindi. Söz konusu alanının Çorlu'ya kazandırılmasının uzun soluklu ve meşakkatli bir süreç olduğunu belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, önümüzdeki günlerde söz konusu proje hakkında yapılan çalışmaların milletvekilleri, ilgili bakanlıklar ve kuruluşlarla paylaşılacağını  belirtirken proje için Çorlu'yu topyekün olarak desteğe çağırdı.

Başkan Baysan'ın yapmış olduğu konuşmanın ardından Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve proje sorumlularından Çorlu Belediyesi İnşaat Mühendisi Kerem Savaş, proje hakkındaki kapsamlı sunumlarını yaptılar.

Yapılan sunumun ardından konu hakkında katılımcılarla görüş alışverişinde bulunuldu.