25 Mayıs 2017
Çorlu TSO, Tekirdağ Milletvekilleriyle Biraraya Geldi

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu ve TOBB Delegeleri´nden oluşan heyet 23 Mayıs 2017 Salı günü Tekirdağ Milletvekilleri; Emre Köprülü (TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Milletvekili), Mustafa Yel (AK Parti), Ayşe Doğan (AK Parti), Metin Akgün (AK Parti), Faik Öztrak (CHP) ve Candan Yüceer (CHP) ile biraraya geldi.

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen toplantıda, Tekirdağ için birliktelik mesajları verildi. Biraraya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Tekirdağ  milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, Ülkenin ve Bölgemizin kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptılar.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül "Çorlu, gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile her geçen gün Trakya´nın lideri olma vasfını taşımaktadır"

Çorlu'nun gelişen sanayisi ve büyüyen ticaret hacmi ile her geçen gün Trakya´nın lideri olma vasfını taşımakta olduğunu belirten Gönül; "Çorlu´nun bölgede önemli bir ticaret merkezi haline gelmesi ve bölgedeki rekabet gücünün ve istihdamın artırılması, beşeri gelişme ve sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, bölgesel gelişmenin sağlanması ve kamu hizmetlerinde kalitenin ve etkinliğin artırılması amaçlanmaktadır. Odamız olarak kurum ve kuruluşlarla istişareler halinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü; "Tekirdağ'ımızın geneline yenilikler kazandırmak istiyoruz"

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Milletvekili Emre Köprülü; "Gecemizi gündüzümüzü birbirine katarak sizlerden bize ulaşacak sorunları çözmek için gayretli bir çalışma içerisinde ve tüm teşkilatlarımızla beraber Tekirdağ'ımızın geneline yenilikler kazandırma amacı içerisinde olacağız" açıklamasında bulundu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; " Bölgemizin yatırımları, çıkarları ve daha fazla hizmet alabilmesi için hep birlikte hareket ediyoruz"

Türkiye´nin ve Trakya´nın yükselen değeri Çorlu TSO´yu burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel; " Bölgemizin yatırımları, çıkarları ve daha fazla hizmet alabilmesi için hep birlikte hareket ediyoruz. Bunun bugüne kadar yansımaları çok olumlu oldu. Görevde bulunduğumuz süre boyunca da bu birliğimizin devam edeceğini umuyorum. Sizler Çorlu TSO olarak Tekirdağ´a yön veren Türkiye'mize istihdam anlamında ve vergi kazancı anlamında büyük fedakarlıklar yapan insanlarsınız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan; "Vatandaşlarımız ziyaretlerimizde bizlere sorunlarını aktarıyorlar. Bizde bu sorunları çözebilecek yetkili makamlarımıza iletiyoruz"

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çorlu ve Trakya bölgesinde lokomotif olan Çorlu TSO´yu burada ağırlamaktan onur duymaktayız ifadelerini kullanarak; Göreve geldiğimiz günden beri tüm vekillerimizle birlikte Tekirdağ halkının mutluluğu ve refahı için çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımız ziyaretlerimizde bizlere sorunlarını aktarıyorlar. Bizde bu sorunları çözebilecek yetkili makamlarımıza iletiyoruz. Hedefimiz birlik ve bütünlüğümüzü korumaktır " açıklamasında bulundu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün; "Tekirdağ´ın genel sorunları hakkında var gücümüzle çalışıyoruz"

Gerçekleşen toplantıdan dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün; "Daha önce birlikte görev yaptığım Çorlu TSO Meclis Üyesi arkadaşlarımı burada görmek beni son derece memnun etti. Tekirdağ´ın genel sorunları hakkında var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'nin en önemli ticaret ve sanayi odalarından bir tanesi olan Çorlu TSO'nun bölge ve ülke ekonomisine yaptığı katkı çok büyüktür. Bu çalışmalar kapsamında desteğimiz her zaman sizlerle olacaktır" dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak; "Bölgemiz ve Çorlu için halkımızın yanındayız"

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak; "Bölgemizi her açıdan yakından takip ediyorum. Bölgemizde üreten, çalışan ve yaşayan herkesin ve her sorunun yanındayız. Bölgemiz ve Çorlu için yapılacak her türlü çözüm önerisine ve çalışmaya destek vereceğimizi bilmenizi isterim" dedi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer; "Tekirdağ halkının sorunlarını hep birlikte çözeceğimize inanıyorum"

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer; "Türkiye´nin gözde odalarından bir tanesi olan Çorlu TSO Meclis Üyeleri ve TOBB Delegeleriyle biraraya gelmekten dolayı çok mutlu olduk. Tekirdağ halkının sorunlarını hep birlikte çözeceğimize inanıyorum. Gerek STK´lar gerekse diğer kuruluşlarımızla yapmış olduğumuz istişarelerde ki ortak noktamız Tekirdağ halkının mutluluğudur" dedi.

Toplantının akabinde Tekirdağ Milletvekilleri, Odamız TOBB Delegelerini tek tek dinleyerek bölge halkının sorunları hakkında bilgiler aldılar.

HABER GÖRSELLERİ