Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül´e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Gerçekleşti

8 Mayıs 2017

Yeni göreve gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e 08 Mayıs 2017 Pazartesi günü 14. Meslek Komite Üyeleri ve Meclis Üyeleri, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mehmet Ali Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Akalın, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan, Avukat Haşim Korkmaz ve AK Parti Çorlu Eski İlçe Başkanı İsmet Albayrak tarafından hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

14. Meslek Komite ziyaretinde ise Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy'da hazır bulundu.

HABER GÖRSELLERİ