AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün´den Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül´e Hayırlı Olsun Ziyareti

5 Mayıs 2017

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, 5 Mayıs 2017 Cuma günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müslüm Kahraman, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Haşim Yiğit ve Fatih Keskin, hazır bulundular.

Çorlu Türkiye'nin En Önemli Sanayi Kentlerinden Bir Tanesidir

Yeni göreve gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül'e hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu'nun ve Bölgenin kalkınması, daha ileriye gitmesi hususunda birlik içinde çalışmayı sürdüreceğiz. Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerinden bir tanesi olan Çorlu'nun ekonomik anlamda seviyesini yükseltmek amacıyla çalışmalarımız ve projelerimiz sürmektedir" dedi.

Faaliyet ve Projeleri Birlikte Yürüteceğiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül; "Daha önce Odamızda Meclis Başkanlığı görevini üstlenmiş Sayın Vekilimizin hem Odamız hem de Çorlu için çalışmaları son derece önemlidir. Görevde olduğumuz süre boyunca birlikte yürüteceğimiz faaliyet ve projelerle en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.