AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün´den Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu´na Ziyaret

5 Mayıs 2017
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, 5 Mayıs 2017 Cuma günü Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu'na ziyarette bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gönül, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim, Haşim Yiğit ve Fatih Keskin, hazır bulundular.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu'na çalışmalarında başarılar diledi.

Tüm Kurumlar İle İstişare Halindeyiz

Odamız Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu, Odamız faaliyetleri hakkında Metin Akgün'e bilgiler verdi. Güleroğlu; " Çorlu ve Bölgenin potansiyelinin daha ileriye gitmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Kurum ve Kuruluşlar ve Sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde  çalışmalarımızı yürütüyoruz" ifadelerini kullandı.