Odamız Yönetim Kurulu´ndan Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü´ye Ziyaret

24 Mart 2017

Odamız Yönetim Kurulu, 24 Mart 2017 Cuma günü Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü'ye ziyarette bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; İsmail Köroğlu ve İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cevat Sevim ve Hüseyin Ersoy'dan oluşan heyet, Yeni Hizmet Binası'nda faaliyete başlayan Çorlu Adliyesi'ne ziyarette bulunarak Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ö.Kemal Sekücü'ye hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Çorlu TSO Bölgenin Kalkınmasına Büyük Rol Oynamıştır

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sekücü; "Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kurum ve kuruluşlarla birlikte istişare halindeyiz. Çorlu için birlikte çalışmalarımız sürecektir. Çorlu'ya yakışan yeni hizmet binamızda göreve başladık. Bölgenin kalkınmasında büyük rol oynayan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı faaliyet ve projelerinden dolayı tebrik ederim" ifadelerini kullandı.

Çorlu İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Yeni Hizmet Binası'nda faaliyete başlayan Adliye Binası'nın Çorlu'ya hayırlı olmasını dileyen Enis Sülün; " Bölgemizin kalkınması için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz, Gün geçtikçe büyüyen ve göç alan Çorlu için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.