İstiklal Marşımızın 96. Kabul Yıldönümü Kutlandı

13 Mart 2017
İstiklal Marşımızın 96. Kabul Yıldönümü Kutlandı

İstiklal Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Töreni, 13 Mart 2017 Pazartesi günü gerçekleşti.

Törene Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül ve Meclis Başkan Yardımcısı Kaya Kumyol katılımda bulundu.

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 96. yıldönümü dolayısıyla Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleştirilen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Çorlu Merkez Komutanı Albay Abdurrahman Gören, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya ve Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü tarafından verildi.

Programın bitiminde; düzenlenen organizasyonda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere protokol tarafından çiçek takdim edildi.