Odamızda “Kapalı Mekanlarda Soğutma Sistemi Olarak VRF Tercih Etmenin 14 Nedeni & Kobilere Kaynak Yönetimi Optimizasyonu ve Dijitalleşme Yönetimi” Semineri Gerçekleşti

21 Şubat 2017

Odamız ve Çorlu OSGB işbirliğinde hazırlanan “Kapalı Mekanlarda Soğutma Sistemi Olarak VRF Tercih Etmenin 14 Nedeni & Kobilere Kaynak Yönetimi Optimizasyonu ve Dijitalleşme Yönetimi” konulu seminer 21 Şubat 2017 Salı günü Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Caner Kuzuimamlar ve Oğuzcan Ünver'in sunumlarıyla gerçekeleşen seminerde; Soğutma Çevrimi Nedir? Sistemlere Göre Farklılıkları, VRF Sisteminin Avantajları, Yatırım/Amortisman Analizi & Muhasebe Yönetiminden Ötesi ERP (İşletme Kaynak Planlaması) CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.