Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Toplantısına İştirak Etti

10 Şubat 2017
Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Toplantısına İştirak  Etti

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik toplantısı 10 Şubat 2017 Cuma günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleşti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül'ün iştirak ettiği toplantıya; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İlgili Daire Başkanları, Tekirdağ İlçe Kaymakamları, Tekirdağ Oda ve Borsa Yöneticileri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları'nın Temsilcileri, OSB Yöneticileri ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katılımda bulundu.

Toplantıda; Çalışma hayatında milli seferberliğin açıklaması, kapsamları, işveren desteklemeleri, iş başı eğitim programı ve büyükanne desteği konuları üzerine bilgilendirmede bulunuldu.

Soru ve cevap şeklinde devam eden toplantı, iş hayatındaki sorunların istişaresiyle sona erdi.