Odamız 12. Meslek Komitesin´den Tekirdağ İl Jandarma Komutanı J. Alb. Erdal Eren´e Ziyaret

8 Şubat 2017

Odamız 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi, Meclis ve Komite Üyeleri; Mustafa Filiz ve Orhan Çebi, 8 Şubat 2017 Çarşamba günü Tekirdağ İl Jandarma Komutanı J.Alb. Erdal Eren'i ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren J.Alb. Erdal Eren; "Denetlemeler ve kapsamlı kontrollerle halkımızın güvenliği için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Ziyaret kapsamında 12. Meslek Komite Üyeleri, Odamızın faaliyetlerinden bahsederek, Jandarma bölgesinde kalan yerlerde kontrol ve korsan taşımacılığın önüne geçilmesi konularında destek istediler.