Odamızda Çorlu´nun Genel Sorunları ve Çözüm Önerileri Toplantısı Gerçekleşti

8 Şubat 2017
Odamızda Çorlu´nun Genel Sorunları ve Çözüm Önerileri  Toplantısı Gerçekleşti

“Çorlu’nun Genel Sorunları ve Çözüm Önerileri" toplantısı, 08 Şubat 2017 Çarşamba günü Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın öncülüğünde Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Başkanı İsmail Güleroğlu ve Meclis Üyeleri'nin iştirak ettiği toplantıya; Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, kurum ve kuruluşların temsilcileri, sanayici ve iş adamları ile basın mensupları katılımda bulundu.

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç; Nüfus, İdari yapı ve sanayinin dağılımı, bölgede ekonomi ve sanayi verileri, ilimizin stratejik konumu, ilimizin ekonomik ve sinai gücünü gösteren veriler, OSB'ler, eğitimdeki mevcut durum ve öğrenci sayısı, sağlık ve gelir giderler konularında gerçekleştirdiği sunumla katılımcılara bilgiler verdi.

15 Temmuz İlkokulu'nun yapımıyla ilgili açıklamada bulunan Levent Kılıç; "24 derslikli bir ilkokul yapmayı planlıyoruz. Toplam maliyetin 4.800.000 milyon lira tutması bekleniyor. Nakdi ve ayni yardımlarımız yapılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımız 'Okul' yazıp 5901'e sms atarak okul yapımına 10 tl yardımda bulunabilirler" dedi.

Toplantı; sorunların masaya yatırılması ve çözüm önerilerinin görüşülmesiyle sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ
Odamızda Çorlu´nun Genel Sorunları ve Çözüm Önerileri  Toplantısı Gerçekleşti