Odamız Üyesi Saydanlar Kanaat Restaurant, Uluslararası Hotel ve Restaurant Kalite Ödülü Aldı

8 Şubat 2017

Odamız Üyesi Saydanlar Kanaat Restaurant, 30 Ocak 2017 Pazartesi günü İspanya'nın başkenti Madrid'te Global TradeLeaders' Club (Küresel Ticaretin Liderleri Kulübü) tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde "Uluslararası Hotel ve Restaurant Kalite Ödülü" aldı.

Ödül alan Saydanlar Kanaat Restaurant sahipleri Mithat ve Adnan Saydan, 08 Şubat 2017 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundu.

Çorlumuzdan Bir İşyerinin İspanya'da Ödül Alması Bizleri Çok Mutlu Etti

Bu başarının örnek teşkil ettiğini belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Odamız Üyesi Saydanlar Kanaat Restaurant' ın almış olduğu ödülden dolayı kendilerini tebrik ederim. Çorlumuzdan bir işyerinin İspanya'da ödül  alması bizleri çok mutlu etti. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına başarılarının devamını dilerim" dedi.

Sadece Bir Ödül Değil, Uluslararası Tanıtımdır

Aldıkları ödülden dolayı mutluluklarını ifade eden Saydanlar Kanaat Restaurant sahibi Adnan Saydan; "Ödülün verilme amacı, ödül alan firmaların kendi ülkelerindeki sanayi ve ticareti geliştirmek için çalışmalarının, bağlılığının, inovasyonunun ve kalitesinin teşvik edilmesi ve daha ilerilere taşımaları için bölgelerinde ve ülkelerinde bilinirliklerini artırmasıdır. Gerçekten de, Küresel ticaretin liderleri tarafından ödül verilmesi, bir şirketin markasını tanıtmak için mükemmel iletişim kanallarıyla uluslararası bir ticaret organizasyonunun parçası olmasına izin veriyor" dedi.