Odamız 12. Meslek Komitesi ile Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş´tan Kadir Albayrak´a Ziyaret

7 Şubat 2017

Odamız 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi, Meclis ve Komite Üyeleri; Mustafa Filiz, Orhan Çebi ve 12. Meslek Komite Üyesi Halit Dindar ile Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş'tan oluşan heyet, 7 Şubat 2017 Salı günü Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a ziyarette bulundu.

Esnafın ve sektörün genel sorunlarının masaya yatırıldığı ziyarette, yapılabilecek projelerle ilgili istişarede bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kadir Albayrak, sorunların çözüm noktasında ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade etti.