Odamız 12. Meslek Komitesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Ulaşımdaki Sorunları Masaya Yatırdı

13 Ocak 2017

Odamız 12. Meslek Komitesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı arasında 13 Ocak 2017 Cuma günü genel sorunlar ve çözüm önerileri istişare toplantısı gerçekleşti.

Toplantıya; 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi, Odamız Yönetim Kurulu ve 12. Meslek Komite Üyesi Cevat Sevim, Komite Üyeleri; Mustafa Filiz ve Halit Dindar, Çorlu Şoförler Odası Başkanı Abdullah Baş, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Ulaşım Daire Başkanlığı Toplu Taşıma ve Planlama Müdürü Fevzi Uğurlu ile Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu katılımda bulundu.

Ulaşımdaki sorunların ele alındığı toplantıda; Ticari plaka yönetmeliğinde mücavir alan uygulamalarının devamı, korsan taşımacılığın emniyet müdürlüğüne yazı yazılarak kontrol altına alınması, il hudut aşımında (S.M.J) plakalı araçların SD3 türü yada D2'ye işlenmesi, hava muhalefeti uyarılarının dikkate alınıp yollarda ve servis duraklarındaki park sorunlarının giderilme çalışmaları ve araçlara 1 Nisan 2017'ye kadar UKOME'nin belirlediği yönetmeliğe uygun uydu takip cihazlarının takılması konuları görüşüldü.