Karadağ Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Danışmanı Dr. Amer Haliloviç´ten Enis Sülün´e Ziyaret

18 Kasım 2016
Karadağ Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Danışmanı  Dr. Amer Haliloviç´ten Enis Sülün´e Ziyaret

Karadağ Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Danışmanı, Merhamet Yardımlaşma Derneği Kurucusu ve Başkanı, Türkiye Yeşilay Karadağ Kurucusu ve hali hazırda Yeşilay'ın Karadağ Başkanlığı görevini yürüten Dr. Amer Haliloviç, 17 Kasım 2016 Perşembe günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyarete, Erdensan Tekstil Sahibi Muhammed Erden, Form Akustik Montaj Firma Yetkilisi Saffet Erdem'de iştirak etti.

Ortak Faaliyetler Dostlukları Pekiştirecektir

Türkiye  ve Karadağ Cumhuriyetleri arasındaki kültürel, sağlık, insani yardımlaşma, siyasi ve ticari konularda yakınlaşmaların sağlanması için çalışmalar sürdürdüğünü belirten Halilovic; "Trakya'nın önemli noktasında bulunan Çorlu,  ticaret ve sanayi yönünden oldukça büyük bir yerleşim yeridir. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) yapmış olduğu faaliyetleri yakından inceleme fırsatı buldum. Gelecek dönemlerde birlikte yapacağımız ortak faaliyetlerle iki ülke arasında ki dostluğun daha da pekişmesini sağlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trakya'nın En Büyük Ticaret ve Sanayi Odasıyız

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Odamızın faaliyetleri ve projeleri hakkında Halilovic'e bilgiler verdi. Sülün; " Çorlu TSO Trakya'nın en büyük ticaret ve sanayi odasıdır. İki ülke arasındaki ticaret hacminin gelişmesi dostlukların pekişmesini de beraberinde getirecektir" dedi.

HABER GÖRSELLERİ