Odamızda “Günümüz Ekonomisi" Semineri Gerçekleşti

4 Kasım 2016
Odamızda “Günümüz Ekonomisi" Semineri Gerçekleşti

Odamız ile Çorlu İş İnsanları ve Sanayiciler Derneği (ÇİSAD) işbirliğiyle 3 Kasım 2016 Perşembe günü “Günümüz Ekonomisi" semineri gerçekleşti.

Odamız Batı Eğitim Salonu'nda gerçekleşen seminere; Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Tuncay Gümüş, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü, İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi Müdür Vekili Vicdan Güçer, ÇİSAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Dünya Gazetesi Ekonomi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt ve üyelerimiz katılımda bulundular.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren ÇİSAD Başkanı Celal Öğücü; ev sahipliği görevini üstlenen Odamıza teşekkürlerini sunarken; seminerin verimli geçmesi dileğinde bulundu.

Orta Doğu krizinin Türkiye üzerindeki etkileri konusunda katılımcılara bilgiler veren Dr. Rüştü Bozkurt, günümüz ekonomisiyle de ilgili sunum gerçekleştirdi.