Bulgaristan Heyetinden Enis Sülün´e Ziyaret

27 Eylül 2016
Bulgaristan Heyetinden Enis Sülün´e Ziyaret

Bulgaristan İşverenler ve Sanayiciler Konfederasyonu Burgaz Şube Başkanı'nı temsilen Flagman.br firmasının sahibi Katya Kasabova, Balkan Türkleri Derneği Başkanı Sezgin Engin ve beraberindeki heyet, 27 Eylül 2016 Salı günü Odamız Yönetim Kurulu Enis Sülün'e ziyarette bulundular.

Ziyarette Bulgaristan'da ki iş fırsatlarından ve oradaki yatırımlardan bahseden Katya Kasabova, Türk ve Bulgar yatırımcıların birlikte yapacağı iş birliğinden son derece mutlu olacağını ifade etti. Ayrıca Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın Yeni Hizmet Binası'nın Çorlu gibi büyük bir sanayi kentine çok yakıştığını ifade eden Kasabova, Sülün'e başarılarının devamını diledi.

Gerçekleşen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Enis Sülün, odamız hakkında bilgiler vererek yatırımcıları Bulgaristan'da ki iş fırsatlarını değerlendirmeleri için teşvik edeceklerini dile getirdi.

Ziyaret, görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.