29 Ağustos 2016
CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak´tan Enis Sülün´e Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve CHP Çorlu İl ve İlçe Teşkilatı, 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarete; CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Öktem, Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar ve beraberindeki Parti Üyeleri katılımda bulundular.

"Çorlu, Bölgemizin En Büyük Sanayi Kentidir"

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Çorlu TSO) Yeni Hizmet Binası'nı ilk kez ziyaret ettiğini ve çok memnun kaldığını dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak; " Bölgemizin en büyük sanayi kenti olan Çorlumuza böyle bir eserin kazandırılması oldukça önemli bir konudur. Her gün büyüyen ve gelişen Çorlu'ya yakışan Çorlu TSO Yeni Hizmet Binası'nın hayırlı olmasını dilerim. Bizleri Odanızda ağırladığınız için sizlere teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün; "Bizler Üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çorlumuzu daha ileriye taşımak ve bölgemizin gelişimine katkı sağlamak için projeler üretiyoruz" dedi.

Ziyaret, istişarelerle sona erdi.
HABER GÖRSELLERİ