Odamızda "KAİZEN Eğitimi" Gerçekleşti

26 Ağustos 2016
Odamızda "KAİZEN Eğitimi" Gerçekleşti

Odamız tarafından düzenlenen eğitimler kapsamında 26 Ağustos 2016 Cuma günü "KAİZEN Eğitimi" gerçekleşti.

Odamız Batı Eğitim Salonu'nda Eğitmen Cevdet Dal'ın sunumlarıyla düzenlenen eğitimde;  KAİZEN başlangıç oyunu, Karlılık ve maliyetlerdeki yeni yaklaşımlar, Yalın üretim sistemi ve tanımlanması, Yedi MUDA (israf) ve nedenleri, Ofis süreçlerinde MUDA tanımları, 6 Temel KAİZEN kuralı, KAİZEN ve uygulama adımları, KAİZEN formları ve kullanılması, KAİZEN uygulaması öncesi alışması gereken ön yargılar, KAİZEN organizasyonu, Yıllık Kaizen planı, KAİZEN uygulamaları ve personel yönetimi, Şirket bilgi paylaşım sistemi ve tek nokta eğitimleri ile yayılım konularında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Eğitim, soru - cevap şeklinde sona erdi.