Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürü´nden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün´e Ziyaret

10 Ağustos 2016

Tekirdağ  Sosyal Güvenlik  İl Müdürü Fatma Derya Alan ve Müdür Yardımcısı Remzi Altındağ 10 Ağustos 2016 Çarşamba günü Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün'e ziyarette bulundular.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nın başarılı işlere imza attığını belirten Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fatma Derya Alan; "Göreve geldiğimiz günden beri çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Odanız projelerini  yakından takip ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün;"Çalışmalarınız bölgemizin gelişimi noktasında büyük katkılar sağlamaktadır. Odamız olarak  sizlere her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.